Geboorte Annet

Vandaag weer een stukje tekst op de website. Het heeft even geduurd, dit met een hele goede reden, de duiven zijn even niet belangrijk. Namelijk op 27-06-2012 is onze (Gaatze & Adriana) dochter ANNET geboren. Annet was bij de geboorte 3270 gram. Ze is goed gezond op dag 4 is ze al wat aangekomen. Voor ons is dit de eerste keer dat wij heit en mem zijn geworden van een klein wondertje. Dan is er helemaal niets anders op de wereld wat telt. Ook Pake en Beppe zijn zeer blij met kleindochter Annet. (foto’s zijn elders op de website te vinden)

Ook is er nog wat overig nieuws wat wel met de duiven te maken heeft. Via een gehouden bonnenverkoop van ons nationaal inkorfcentrum heb ik een bon weten te bemachtigen van een zeer sterk spelende liefhebber uit Grijpskerk, namelijk B.E. Bos. In 2011 had ik ook een bon weten te bemachtigen van deze liefhebber en niet zonder succes. Namelijk deze doffer als jaarling gespeeld op Limoges en direct onze eerste duif op het hok. Zou het duifje van 2012 ook zo’n mooie prestatie weten te behalen?? Wij hopen van wel.

Dinsdag gaan we inkorven voor Albi. Hoeveel duiven er mee gaan is nog niet bekend. Er zitten een aantal duiven klaar, deze zullen echter op de dag van inkorven uitgezocht worden. Meer informatie over de vlucht zal deze week op de website worden gezet.

Vandaag (zondag 1-7) hebben we onze jonge duiven voor de eerste keer weggebracht. De duifjes zijn naar Drachten gebracht en hebben het goed gedaan. Zoals we hebben gezien zijn ze bijna allemaal weer thuis.