St. Vincent – 19-06-2016

St. Vincent 2016
Vandaag stond de dag in het teken van Vaderdag en de vlucht St. Vincent.
Vaderdag was vandaag een hele leuke dag voor mij als vader, hele mooie cadeaus gekregen, tevens ontbijt op bed. Wat wil je dan nog meer als vader.

Dan op naar St. Vincent, deze vlucht is de vlucht der vluchten voor de liefhebbers van de middaglossing. Ook voor ons een vlucht met de hoop voor een mooi resultaat. Voor ons is het de ene keer een goede vlucht , de andere keer wat minder. Vandaag is het voor ons een drama. We hadden 3 duiven gezet. 2 duivinnen welke vorig jaar ook naar St. Vincent zijn geweest en prijs hadden gepakt. Onze 1e getekende, de 405, een duivin van 2012 welke vorig jaar goede prijs pakte. De 2e getekende ook een duivin van 2012 die vorig jaar prijs pakte. We hadden goede hoop op deze 2 duivinnen. Deze moesten toch wel in de prijzen kunnen komen. Maar helaas. De 1e getekende had nog wel in de prijzen gezeten, al was dit niet vroeg, maar ze is helaas de chipring kwijt. We hebben maar 1 of 2 duiven met van die clipringen die op de vaste voetring kunnen. Nog nooit wat gebeurt maar vanaf nu komt er niet zo’n ring om de poot. Alleen maar de andere “oude” chipringen.

Dit verlies van St. Vincent maar weer tot ons nemen en op naar de volgende, dit is Brive. Hier gaan er weer een aantal nieuwe strijders mee. Ook een gedeelte jaarlingen gaan er mee. Hierover komt in de loop van de week meer over.